Hos farmor :)


Hello!

Just nu är jag hos framor jag har lånat hennes dator. Vi ska snart fara vidare till nästa kalas om ungefär 1 timme. Just nu sitter jag och vill ha ett mobilskal som är dekorerad. Vet inte vad jag ska göra har ingen anning. Men nu ska jag inte göra så mycket jag tror jag ska gå och äta en kiwi gott och dricka lite portello. Nu ska jag gå hejdå. :)


Provfilmning för statist till reklamfilm

Hej !


Idag ska jag provfilma för en reklamfilm vi får veta om vi kommer med till veckan innan torsdag för då ska reklamfilmen spelas in. På provfilmen ska jag säga mitt namn, hur många år jag är, och mina intressen. Sen ska jag gå och kasta en snöboll och gå 5 m fram och tillbaka. Om jag kommer med så kan ni kolla på tv:n efter en reklamfilm med däck. Kan skriva om jag kommer med elr inte. Nu snart ska vi åka dit sen till farmor för hon fyller år. Sen ska vi åka till en kompis som mamma och pappa känner, för han fyller också år idag. Sen ska vi hem och mysa och imorgon blir det skola.




Stan idag

Hej !

Idag ska jag till stan med mamma, pappa, och farfar vi ska på dollarstore och på royal hästsport vi ska kanske köpa säkerhetsvästar till mig och felicia. Farfar ska köpa nånting till fjällen när vi ska pimpla (stavning). Felicia har varit på stallet ska typ komma hem nu snart för jag tror hon skulle följa med till stan i Boden om hon hinner hem tills vi ska fara. Jag har gjort mig iordning och är klar ska bara vänta på att dom andra ska bli klar. Skulle vilja fara på badhuset men jag vet inte om pappa vill det men det blir nog inte det. Men nu ska jag gå och inte göra så mycket bara vänta tills vi ska åka till stan. :)




Ett snabbinlägg

Hej !

Nu är jag med Amanda och vi har typ ingenting och göra vi ska väl gå och göra nånting just nu sitter vi vid datorerna vi bloggar och kollar facebook litegran. Igår var vi hos Candy och Cassanova, vi var och red på dom mockade, och bostade lite på dom. Hon var ganska pigg som vanligt och vi galopperade henne typ 6 steg 2 gånger det gick jättebra det var en snabb galopp än dom hästarna på BRK men jag kommer att vänja mig. Men nu ska jag gå och vara med min kompis bloggar mer sen.





Pagla

Hej !

Idag har jag varit i pagla och åkt skidor. Man fick välja om man ville tävla eller vara med i öppen klass jag valde öppen för jag kan typ inte nå mycket med skidor och jag är inte så snabb som dom som går i skidor. Just nu lyssnar jag på musik. Jag har redan ätit middag det blev en tidig middag för att min syster till stallet och då fick vi äta tidigare. Jag mamma och felicia åt pommes och korv det var gott. Imorgon blir det och åka till sköthädtarna Candy och Cassanova. :) Ska bli kul. :) Det bli skola som vanligt imorgon sen hem och byta om och fara till hästarna. 

 

Hittade den här bilden på google det är inte jag som knäppt kort hittade ingen annan bild så tog den här det är ju inget skidspår på det här men det blev en bild iallafall. :)


Var på skolan idag :)

Hej !


Nu har jag kommit hem från skolan för en ganska lång stund sen. När jag kom hem så statt min syster på datorn så jag lånade den bara så ska snabb blogga nu. Idag har jag varit på skolan hela dagen vi hade idrott, matte, engelska, och svenska sen hade vi då rast och lunch. efter idrotten så fick vi semlor av 5:orna dom hade gjort dom igår till alla klasser. dom var jätte goda. :) snart ska jag fara till stallet ska äta sen ska jag åka vid 5 tiden då felicia ska dela ut hästarna om hon ska till stallet annars blir det att åka vid 6 tiden. Vi ska äta korvstroganoff (stavning) och ris ska bli ganska gott. Det var inge god mat idag frö det var typ nån slags köttkrytta med potatis. Imorgon ska jag nog inte göra något särskilt efter skolan. Men nu ska jag gå och kolla på fb (facebook) och typ inte göra så mycket mer kanske göra mig iordning på en stund när mamma säger till att vi ska göra oss iordning eller så gör jag det efter maten det får jag se hur jag gör. :)




Dom var jätte goda. :)




God natt

Nu ska jag gå och sova i min säng eller jag ska bara se klart Familjen annorlunda och sen vid 21.30 ska jag se ett annat program sen ska jag sova. Jag ska på skolan imorgon iaf försöka att kämpa vi har skidor på idrott det ska bli jobbigt sen på kvällen ska jag på stallet för jag har ridning. Min syster ska inte följa för hon blir hemma igen hon är fortfarande hostig så hon får inte åka till stallet tråkigt för hon. :( Imorgon så har jag sittstränning i lina och markarbete. :) Men nu ska jag se klart programmet sen sova, skriver kanske mer imorgon om jag hinner innan jag far till stallet. :)




I soffan

Hej alla läsare!

Idag har jag vatl att stanna hemma från skolan. Jag ligger i soffan och har ont i magen. har ont i magen så årkar nästan inte kliva upp. Kommer förmodligen att ligga i soffan här hela dag.
Det kan hända att uppdateringen blir dålig idag, så hoppas ni förstår. :)
Ha en bra dag!



Äta lyxmuffins nu :)

Hej!
Gör typ ingeting just nu bara ser på tv och kollar facebook litegran. Nu ska jag äta en lyxmuffins mums. Snart ska jag äta lunch vid 11.00 elr 12.00. Det blir och äta makaroner och nånting vet inte riktigt. Ikväll blir det och bara ta det lungt sen ska jag gå och sova tidigt satt jag årkar med skolan imorgon. Men nu måste jag äta upp min lyxmuffins satt den inte smälter.
Så här ser mina muffinsar jag gör :) Dom är jätte goda.
ingredienser:
2 ägg
3 dl socker
1 1/2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 1/2 dl mjöl
4 msk kakao
100 g smör
1. Vispa ägg, socker, vaniljsocker och salt pösigt.
2. Blanda sedan mjöl, kakao och smör och rör ner i smeten
3. Sätt 1 msk i varje bullform och grädda i 15-20 min på 160 grader.
100 gr smör
4 msk socker
2 tsk mjöl
4 tsk kakao
1 dl grädde
1 dl mjölk
Alla ingredienser ovan blandas och kokas i 3 min
fyll i formarna och frys. Tas fram 10-15 min före och klicka vispad grädde ovanpå.
Foto: Jeanette (mamma)

Mini pig


Den här hittade bilden hittade jag bara på Google på bilder så söt. Att fick mig att skratta så söt den är! Är detta världens minsta gris eller vad?



Jag vet inte om det här är världens minsta gris, men iaf världens sötaste... Och varför gör den så söta ljud hela tiden ? Är det för att göra den ännu mer oemodstånlig? Det lyckas ganska bra med det. <3 :)




Hemma från fjällen

Hej !

Nu har jag kommit hem från fjällen vi har då varit i husvagnen och ser nu på Wallander sen ska jag gå och sova är trött efter typ 3 och en halv timme det är långt. Vi åt på en resturang i arjerplog Harry's pizzeria det tog typ en halv timme för dom och göra pizzorna för jag Felicia skulle dela på en capriccosia och mamma och pappa skulle ha en liten pizza var. Sen satt jag och felicia (syster) och typ var helt tokiga i bilen haha vi hade det jätteroligt :) I helgen har jag typ bara sutit i husvangnen medans mamma och pappa varit och jagat men när dom hade jagat klart så åkte jag med familjen skoter det var kul, jag köra både Ski-doo och ragnarn :) Ski-doo var mycket lättare å köra än rangnarn :) Det är därför jag inte har lagt ut nånting i helgen.


                


Stallet igår

Hello !

Igår var jag i stallet och då hade vi hoppning vi hoppade bana, jag fick Lina hon var ju trög som vanligt men det gick bra. Jag var med Sanna igår hon gick hem vid 17.00 för hon hade sovit över hos mig och då ville hon vid den tiden för hon skulle bort till en kompis imorgon och då ville hon hinna packa och umgs med sin familj. Idag blir det och vara med Malin (www.kaninsally.blogg.se) vi ska gå ut med hundarna och sen typ inte göra så mycket :) Det ska bli kul. Ikväll ska jag till Candy och rida henne som jag brukar göra :) också ska jag ge henne mat och de :) Men nu skaj ga gå och äta nå lunch och typ se på tv kanske äta lite chips just nu är jag hemma själv och ska ju till Malin vid 12.00 :) 

 





Jätte söta :)

Så himla söta små isbjörnar små små bebisar som nästan svårt att gå :)

Var hos Candy igår :)

Hej !
Igår var jag hos min skötarhäst Candy. Jag provade rida barbacka det gick jättebra. Sanna följde också med också sov hon hos oss. Vi somnade efter 23.00 och vaknade av att en hund skällde för dammsugaren var ivägen så då blev jag och Sanna väckta av han och klev upp 9.30. Idag ska och rida på BRK (Boden ridklubb) vi ska ha hoppning hinder i följd och det ska bli kul och jag skulle vilja rida Lina elr Boss. Igår var jag och klippte mig hos emmy's frisering jag klippte topparna och sen klippte jag sne lugg. Jag blev jätte nöjd, jag har knäppt kort men har inte hunnit ladda dom till min dator ska göra det imorgon om jag hinner :) Men ska gå nu.