Så himla söt

så himla söt iggelkotte :) En liten bebis :) <3

GOD MORGON !!

Hej !
Jag har typ vacknat för en timme sen också duschade jag när jag klev upp ska och klippa mig idag sen ska jag åka till Candy min skötarhäst och rida henne barbacka :) SKa klippa mig klockan 14.00. ska typ inte göra n¨nting tills dess så det är väl bara sitta vid datorn tills jag ska åka :) men nu ska jag typ inte göra såmycket typ gå och äta lite mer frukost är typ ass hungrig :) men ska gå nu hej då :)

Cazzi och Felicia (syster)

Syster och Casanova kallas för cazzi hennes skötarhäst i samma stall :)

Candy och jag :)

Det här är min skötarhäst Candy och jag :) <3

GOD NATT !!

Snart dags för att gå och sova skönt. Imorgon blir det och klippa sig hos en som vi känner sen efter det så ska jag och mamma fara och kolla på närmin syster har kurs på BRK hon är ju stallvärdinna och då ska dom ha kurs måndag, tisdag och onsdag. Jag ska klippa en rak lugg ner och det ska bli kul och se resultatet jag kan vissa er när jag har knäppt kort på mig :) Just nu ser jag på Minuten det är EMD som är med och kör nu :) men nu ska jag gå och kolla klart det sen blir det sängen är jätte trött :) GOD NATT :) <3

Att bo i en Hello Kitty-Villa??

Här kommer bilder på drömhuset för alla "äkta hello kitty nördar" (t.ex jag)
I Tapei finns en nämligen een riktig Hello Kitty-Villa! Allting i denna villa (inklusive indredning) är byggt och designat med Hello Kitty-utsmyckning ! :) <3
Där skulle jag vilja bo :)
Jag som älskar rosa :)

Vill ha en Betty Bag

Jag skulle gärna vilja ha en sån här.
Jätte söt väska från www.melba.se :)

Villa ha Hello Kitty skiva :)

Visste inte att det fanns hello kitty skivor som man kan ha som man kan lada över bilder till jätte roligt :) (L)
Nu för tiden finns det Hello Kitty nästan på vilka produkter som helst, även CD-R skivor. Toppen för mig och alla andra som älskar Hello Kitty! Haha.

Vill ha den här där nere :)

Gillar denna skulle passa där nere :)

Alla skolor och universitet borde ha detta.

Gissa hur studenterna på tekniska underversitetet i den tyska staden Munchen, gör för att ta sig ner från tredje våningen i universitetbyggnaden?
Självklart såhär...
Onödigt ? Nej inte alls! (L)
Den första tanken som slår mig är: Varför är inte ALLA världens skolor och universitet utrustade med dessa? Vem vill gå i trappor när det finns jättestora rutschkanor? :)

Snacka om stort flyg

Det här borde vara en jätte stort flyg med många platser till New york :)
Ser ut som typ 200 platser :) skulle vilja pröva åka med ett sånt flyg :)

Vill till Amerika elr USA

Stars and stripes <3
Haha, jag älskar den amerikanska flaggan trots att jag inte är amerikan.

Ketchup cuteness

Nu täncker jag passa på och lägga ut jätte söta ketchup flaskor som finns på mataffärer. Det är Heinz tomatketchup, och här nedanför kan ni se hur deras ketchup flaskor ser ut i Thailand. Visst är dom gulligare än dom "vanliga" ketchup flaskorna
Just den här sorten heter Heinz Plus, och innehåller extra mer A och C-vitaminer.
Jag älskar verkligen söta produktförpakningar som man blir glad av. I Asien finns det såna här överallt.

Vill ha

Den här mascaran vill jag ha den här typ jätte bra värkar som de :)

Värkar vara god

Ser ut som en god glass skulle vilja pröva att smaka den ser så himla god ut som en vanlig melon fast med en pinne :)
Mmm Mums                                               
Mums vill ha nu :)

Vill ha

Är det någon fler som alltid lider av trassliga sladdar till hörlurarna? Varje gång jag ska ta fram mina hörlurar ur handväskan för att lyssna på musik, så måste jag ägna en minut till att reda ut allt trassel.
Men inte om man har en sån här! Här kan ni se en smart och gullig liten grej som jag vill ha! Det är inte direkt någon ny uppfinning, men utseenendet på denna är väldigt tilltalande för mig som älskar munkar.

Dubbelsöt

Idag så behöver dagens sötis ingen stor förklaring eller motivering. Bilden nedanför är helt enkelt så söt så att den talar för sig själv! Det är såna här fotografier man ska titta på just innan man somnar på kvällen. Då får man somna extra sött! ^^

Blood Bath

Vad sägs om en tvålbehållare som ser ut som en blodpåse? Perfekt för folk som gillar bisarra vardagsartiklar, eller har sätt för många skräckfilmer. Namnet är dessutom väldigt fyndigt - Blood Bath




Själv tycker jag att den är alldelens för läskig! ^^ Skulle inte vilja ha en sån tvålbehållare!
http://www.spinninghat.com/product/blood-bath-shower-gel?
där hittade jag den.

Söndag

Det är lite målnigt ute och skönt ute, men det är inte länge kvar till sommaren! Bara ca 3 månader!

God morgon till alla mina söta läsare!
Hoppas ni har sovit gott i natt, och en härlig start på dagen.
Nu ska jag typ se på tv på skidåkning och sedan ska jag försöka dekorera mitt mobilskal :)

Vaknat för en stund sen :)



Har precis vaknat för en stund sen ska typ äta frukost nu sen kommer väl Sanna lite senare. Blir och äta baguetter till frukost och dricka o'boy gott gott. Vet inte om mamma och syster ska och åka skidor och träna hunden med en kompis mamma känner jag ville inte följa har typ inga bra pjäxor sen skulle jag och min syster vara med sanna så kanske min syster följer annars så är jag väl själv med sanna tills hon kommer hem :)
Men nu ska jag gå och äta hejsvejs



Lets dance

Nu är det lets dance imorgon blir det och vara med min syster och kompisen sanna :) annars blir det och sitta hemma och typ inte göra nånting har typ ingenting och göra just nu bara sitta och se på tv det kanske blir att Sanna ska sova hos oss från Söndag till Måndag :) Men nu ska jag se klart lets dance sen sova i sängen :) sköönt


Tårta från avramligen

Nu kommer min tårta som jag och min kompis gjorde jag gjorde den för att jag ramlade av en häst på hoppningen i tisdags :( men det var så himla gott med tårta :)





Den var så himla god måste göra den på min födelsedagsfest :)


SPORTLOV!!

Hej

Äntligen är det sportlov :) Jätte skönt och skippa skolan och inte ha nå läxa blir att fara till candy måndag och onsdag nästa vecka och på måndag ska jag klippa mig bara topparna och luggen lite mer så ska lägga ut nån bild kanske om jag hinner blir nog att fara till candy sen ungefär efter jag har varit och klippt mig men blir och hämta min syster på BRK för hon har kurs och hon ville följa med till Candy. Jag ska nog rida henne det bror på vad det är för väde om det är kallt eller varmt :) jag får inte glömma att klippa mig på måndag men det kommer jag nog ihåg haha :) så himla skönt med sportlov :) vad tycker ni ?


Hemkommen från stallet :)

Hej !

Nu har jag, syster och en kompis Malin ( www.kaninsally.blogg.se ) kommit hem från stallet. Vi har varit hos hennes sköthäst Zorro hon har ridit han i full galopp jag fick skritta av han det var jätte kul han var ganska pigg idag men han var ännu piggare igår men då var inte jag med men hon hade berättat det till mig medans vi åkte bil dit :)
Vi hade det jätte kul :) Felicia fick rida barbacka det såg roligt ut när hon travade :) Och nu sitter båda och sjunger singstar :) Ska gå och kolla ska fråga om jag får pröva, båda två är jätte bra :)


Till stallet snart

Hej

Snart ska jag och min syster vara med en kompis hos hennes skötarhäst :) det ska bli kul men n ska jag gå och göra mig i årdning :) ses hejsvejs

Godiset idag !



Jätte gott mmm vad gott :)


Maten idag !



Det var så himla god mat pappa lagade idag det var smördegsinbakadfläskfile med pommes och sallad :) super god :)


Shopping grejor :)









Idag följde jag med mamma och pappa och handlade på shopping pappa skulle köpa tröjor och då hade jag så tur och fick köpa.

Jeansleggings på Kappahl 149:-
Love halsband på Kappahl 19:-
Svarta uggs på Kappahl inne uggs 49:-
Rosa uggs på ica maxi ute uggs 49:-
Två linnen en vit och en rosa på H&M 39:- 78 för två linnen

Det var en kul shopping dag idag :) Blev glad över allt jag fick :)


Solen



Idag visade sig solen, men det har varit en aningen kallt - 30 grader men det är vackert med sol och vinter

Fotograf : Jeanette (mamma)




Gorby



den här har mamma knäppt kort på och texten och den här skugan och det har hon gjort på www.picnik.com  :)


Våran kanin Snutte :)



Det här är vår kaninhane Snutte. Han är av rasen hermelin och han blir sju år i år. Han är en snäll kanin som tycker om att bli kliad på huvudet men han blir sur när man tar hans matskål. Han har bott inne i vårat kök tills i november 2010 då han flyttade ut i garaget med sin nya tjejkompis Bambi.

Fotograf: Jeanette (mamma)


Fyrklövens Bambi :)



Det här är Bambi hon är en vädursblandning som föddes den 25 augusti hon är alltså snart 5 månader, hon kom till oss den 7 november och en av det 3 djuren som finns i våran familj. Hon är en pigg och alert liten kanin som älskar mat och att springa fort.

Fotograf: Jeanette (mamma)


Falcsagans Gorby



Det här är våran vackra hund Gorby, han köpte vi från en kennel som heter Falcsagans kennel i Mölnbo i Stockholm när han var 6 månader, han är våran första engelska setter. Vi har nu fått plats med våran husvagn i fjällen så nu håller vi tummarna att vi får en fin vår så det blir många fina jaktträningsdagar där.

Fotograf jeanette (mamma)


Grävande Hund :)











Fotograf: Jeanette (mamma)

Söta Gorby :)







Våran busiga hund Gorby sötisen :) <3

fotograf Jeanette (mamma)


Söta Får









Helt underbara får så himla söta och såg ut att dom hade det mysigt :)

Fotograf: Jeanette (mamma)


Hundbus



ska vi busa matte ??









Mycket bus blev det :)

fotograf: Jeanette (mamma)


Det söta Sköthästarna



Det här är Candy som jag sköter en dag i veckan :)



Och det här är Cassanova som Felicia sköter en dag i veckan :)



Jag och Candy <3 :)



Felicia och Cassanova <3 :)



Och det här är Birk en av dom sju på gården

Fotograf: Jeanette (mamma)


Dagen

Hej

idag har jag varit på skolan det var smått och gott till lunch :) vi hade slöjd som vanligt och då hade vi det på brönja för det var för kallt och gå ner till slöjden så då fick vi gå på brönja istället :) jag har träslöjd men det blev att jag fick sy slöjd istället för att tjejerna skulle vara i syslöjden och pojkarna på träslöjden.

Pojkarna var på syslöjden för läraren skulle skruva upp några grejer på nån maskin eller vad det nu var. Tejerna var då på syslöjden och vi gjorde ett bokmärke, jag gjorde en häst som bokmärke kan lägga ut den sen jag blev då nöjd med den jag gjorde den som min medryttarhäst eller jag försökte att likna henne :)

Men nu ska jag gå lite på facebook sen blir det och stänga av datorn och sen blir det säng är jätte trött. Imorgon blir det att fara till Candy men vet inte om jag ska rida det blir så kallt men får se hur många grader det är när jag åker dit och tar in henne och jag hoppas att det inte blir samma som förra gången då hennes sko hade böjt sig så då fick hovslagaren komma men då kom hon så fort hon kunde så då hann jag rida på henne men vi red bara en liten stund för att det var typ -29 grader när vi red och jag höll på frysaihjäll när jag red specielt om mina fötter men det var lite konstigt jag ahde tåvärmare men dom värmde inte det var gör kallt så då fick jag frysa istället och det var int så kul :/

Kram Emilia :) <3

Snart sängen

Nu blir det snart sängen är jätte trött och sen imorgon blir det och fara till stallet till min kompis Candy. Jag vill vara pigg imorgon satt jag inte blir så trött kvällen när jag ska rida för då gormar jag nog bara. Mamma kommer nog att köra dressyr med mig och Candy. Kommer vara jätte glad imorgon för kommer längta jätte jätte mycket =) Hon är så himla söt. Har ritat henne och Cassanova så ska lägga ut det sen när jag väl har knäppt kort på den =) Nu ska jag gå och sova är så himla trött nu.

Godnatt

Kram emilia

Stallet igår

Hej =)

idag har jag varit på skolan, på eftermiddagen så gick vi till mårängskolan för att i hade slöjd och då gick vi dit sen åkte jag med mina kompisar så dom kunde skjusa mig hem.

Sen igår gick det jättebra på ridningen när vi tolkade, det var jätte kul för att vi hade madras där bak och dom ökade galoppen på den snabbaste hästen som heter Chira, vi hade en två hästar, det var Chira och bellman. Chira är den snabbaste av dom för att bellman har så korta ben men han kunde och öka galoppen men gick då inte lika bra som på Chira.


Imorgon blir det och fara till min medryttarhäst Candy och min syster ska följa och rida hennes medryttarhäst Cassanova. Dom är så himla söta. Jag ska då rida Candy det blir en lugn ridning imorgon, eftersom hon har skadat sig för 1 och ett halvt år tror jag, så man måste var försiktig när man rider henne, hon är jätte mysig och rida längtar värkligen till imorgon =)

Ska lägga ut några bilder imorgon så ska ni få se hur hon ser ut och när jag rider, då kan ni också få se henne i stallet och när jag rider henne på bara bild =)

Kram emilia <3

Lina <3



Lina ligger ner i sin box ser så mysigt ut sötaste Lina =) <3

Kram emilia

Saknar dej <3



Saknar dej jätte mycket cissus <3

Kram emilia <3

Miniklubb 2011

Nu kommer lite bilder från miniklubbtävlingen i lördags.








Jag och lina på cavaletti, sista bilden blev lite suddig. Sista hindret tyckte jag var för lågt för att jag ville tävling i hoppning men det fick jag inte för mamma men jag tyckte cavaletti vad roligt också. hade lite korta tyglar måste nog korta dom nästa gång jag tävlar =)

Kram Emilia <3

Stallet snart

Hej :)

Snart blir det stallet ska bara vänta till min syster kommer hem då ska vi äta middag och gå och ta på oss ridkläderna. Det ska bli kul på ridningen idag för att vi ska ha tolkning bakom häst och det ska super kul såg när min syster hade det förra gången hon hade ridning såg super kul ut. Hoppas verkligen att det blir kul.


På torsdag ska jag till min medryttar häst candy och syster ska rida hennes egen medryttar häst cassanova ska bli jätte kul längtar. Jag var hos candy i söndags då det var första gången jag red henne hon var jätte snäll och rida hon var snabbare i traven än den hästen jag gillar på BRK som heter Lina.


Tolkning betyder att man ska ha en eller två hästar man har en hästselle på hästen och då har man snörren sen har en madras och ett par skidor som man åker på man har två linner som man knepper fast på i sellen som hästen har på sig. På skidorna har man en grej man håller i och då spänner man fast det på sellen sm hästen har på sig det är samma som på när man har madrasen fast det är man håller i en grej när man åker skidor. Fast man åker på madrasen och håller i snörena som man har när man åker själv nerför en backe själv dom håller man i och styr när det kommer svängar.

Kram Emilia :)


Gjort en ny header :D

Nu har min kusin äntligen gjort en ny header på min blogg och den är så snygg vad jag tycker. Just nu är jag hemma och är sjuk :( fick fara hem från skolan och missa idrotten :( imorgon blir det nog skolan om jag nu inte får ont magen och huvudet mer men jag hoppas jag kan gå på skolan annars blir det inte att åka på stallet den gången då vi ska ha det jätte kul om det nu blir att göra det som min ridlärare tänkte göra. Men nu ska jag lägga mig och vila

Kram emilia :D


Miniklubb i Lördags

Hej

Har inte bloggat på länge eftersom att det är mycket i skolan läxa och sånt sen är det ridningen också har jag fått en medryttarhäst som jag har på torsdagar mycket på veckorna och ridlektion på tisdagar. I lördags var jag på stallet och var med på miniklubbtävling det gick super jag red Lina som jag har gjort 3 gånger nu jag har varit nöjd när tävlingen var slut och vi åkte så fick jag med mig en rosett alla gångerna jag har tävlat. Jag tävlade i cavaletti med hästen Lina hon är så snäll det gick bra men innan vi startade så bet hon mig på armen blev ett litet märke men det syns inte så mycket, men det var mest att hon tog i tröjan så det blev inte så som jag blev biten av en som heter pasadena han blev jag biten av en gång och då syndes det,  det gjorde så ont, det blev då ett blåmärke runt det och sen i mitten var det ett bitsår i mitten av hans tänder och det var inte nå kul alls :/ men annars gick det jätte bra på tävlingen :D Igår var det nån lektion klockan 7.00 till 10.00 på morgonen i stallet då fick jag kliva upp tidig inte kul men det var kul i stallet men jag var trött. Det var tidigt för att vi skulle ge hästarna mat och stoppa ut dom i hagarna också fickade vi medans dom var ute i hagen sen pratade vi om hur man ska hantera hästen och sig själv på säkert sätt. Det tyckte jag var bra när hon tog upp det. Hon som höll den där lektionen eller vad man nu ska kalla det heter Cecilia hon var jätte duktig tyckte jag hon berättade bra och sånt. På den där lektionen var det två från min ridgrupp och min syster var där ooch en jätte snäll kompis till mig och min syster :D

Kram emilia :D