Bambi och våran nya kanin Diva :)









I veckan som varit, fick tyvärr våra kanin Snutte flytta till de gröna ängarna eftersom han blev sjuk. Felicia och jag har haft honom sen vi var 6 och 4 år så det blev många tårar. Men sorgen vändes till glädje då vi fick köpa Cecilias kanin Pilens Diva från hennes kaninuppfödning, hon är 11 månader och är en jättesnäll och mysig kanin och som ni ser så hoppar hon jättefint. Bambi fick även vara med och posera och hoppa igår när vi fotade båda kaninerna.



Star Stable ***







  Jag fick då fara och rida western istället för att ha kalas så då fick jag det och då fick jag rida Zinke :) Det var jätte roligt :)

 Felicia och hennes häst Samir :)

 Här är Mammas häst Herkules :)

 Zinke :)

 Efter ridturen så fick hästarna gå ut i hagen här är Samir :)

´



Det var en härlig upplevelse att få rida en sån fin, snälla, väldresserade och trygga. Det var så himla kul och galoppera i skogen och galoppera i paddoken :) Men det var och tur att man inte hamnade i det här fängelset :) Skulle absolut kunna rida det här igen det var så himla kul. Speciellt när man fick rida den bästa Zinke :) <3





Äntligen påsklov :)

Nu är det äntligen påsklov så vi ska till fjällen på onsdag eller jag kommer inte riktigt ihåg längtar jätte mycket till våran husvagn och att åka skoter och sånt. Idag har jag varit på skolan och vi har haft en show som hette sing star som man skulle sjunga och då var jag med så det gick jätte bra och då var det fyra bidrag som var med och då sen så skulle publiken rösta vem som dom tyckte var bra sen så skulle dom lägga lapparna i en låda sen räknade dom hur många det var. Deltagarna var Elias, jag, hilma, och Nellie heter dom. Den som kom 1 var elias 2:an var jag 3:an var hlima och 4:an var nellie :) Nu ska jag gå.


Western farm imorgon <3 :) Även min födelsedag :)

Hej !


Imorgon är det min födelsedag och då ska jag få fara på star stable på western farm. Då ska jag få rida på westernhästar. Det ska bli jätteroligt. Nu är jag jätte spänd till imorgon :) Jag, mamma och felicia ska då fara och rida. Jag ville då göra det istället för ett kalas. Jag har aldrig i hela mitt liv ridit en westernhäst. Jag är då inte så lång så jag hoppas mina ben räker till stigbyglarna annars vet jag då inte vad jag ska göra. Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och kolla på facebook litegran :)


Kom med i reklamfilmen :)

Hello !

Jag har varit och filmat reklamfilmen, jag har gjort det för flera veckor sen men jag har inte hunnit bloggat så mycket. Jag kom dit den dagen på en torsdag var det man skulle vara där klockan 6.00 till eftermidddagen. Det började med att vi åkte dit och då så gick vi in i en buss och vänta tills vi skulle filma. Sen så kollade han som byte kläder och sånt hjälpte oss vad vi skulle ha för kläder och sånt. Sen var det dags och gå ut och börja kasta snöbollar. Vi var i två lag en på andra sidan vägen och ett lag på den andra sidan och då sa dom till när vi skulle börja kasta då kastade vi och då kom en bil körande förbi och då sa dom stopp så att vi skulle sluta. Sen tog vi 10 minuters vila i bussen och sen gjorde vi samma sak igen.









Så här såg det ut på inspelningen :)


Fjällen igen Underbart !!








I helgen har vi fått följa med våra vänner till deras guldställe i fjällen det blev en skön helg med mys, bastu, lite fiske, skoterkörning och lunch under bar himmel och mycket fjällluft som är som balsam för själen.