Sjuk !!

Hej !!
Nu är jag sjuk igen jag har ont i magen och halsen så jag är hemma . Idag ska jag bara se på tv och bara ta det lugnt. Mamma ska med Therese och Åsa till sta nför Therese ska klippa mamma och sen ska dem säkert gå och fika lite. Ikväll ska mamma och felicia och kanske ja fara till dem söta ponny hestarna mamma ska rida Bella felicia cassanova och jag kanske leder candy elr så rider jag henne antingen med sadel elr barbacka. Vi får se. Men nu måste jag gå och vila så jag blir frisk till imorgon :)
Min bästa :) :* <3
/ Emilia.

Stallet idag !!!

Hej !!
Nu har jag precis ätit efter att ha varit i stallet hos min älskade Candy <3 Vi red på banan med Pauie och Qurre. Hon var super fin idag och jag blev jätte nöjd. Hon gick så fint men när jag började trava ville hon inte styra dit jag ville men det gick bra ändå. Vi red ungefär i 40 min. Vi var där ungefär i 3 timmar kan jag tro.
I helgen var jag ju hos farfar och då följde Celina med från fredag till lördag för att hennes pappa kom och hämtade henne på BRK då de var programridning. Sen när de hade slutat så frågade Rebecca om hon fick följa till våran farfar och de gick. Hon gick med Dumle till sitt stall sen kom hon till Sunderbyn och då följde hon med hem till farfar efter vi hade varit i stallet. Vi hade de jätte kul och vi åkte skidor bakom skotern både Lördag och Söndag och vi hade de skit kul. Vi ramlade jätte många gånger. På söndag for pappa med mig Rebecca och Felicia runt hela skoterspåret. Det var kul men när vi åkte på isen var de inte så kul för de tog stop hela tiden så vi alla ramlade samtidigt typ. Så vi hade de skit kul.
Älskar dig <3  :*
Världens bästa !!! <3 <3 <3 <3
Där har ni några bilder från helgen <3
/Emilia

Farfar snart!!

Hej!!
Nu snart ska jag och familjen till farfar. Vi ska först till ICA maxi och köpa godis och sånt sen ska vi til farfar. Vi ska äta middag där och sova över där till imorgon alltså lördag. Vi ska till BRK och kolla på programridningen som Pauie och Qurre och Rebecca och Dammie, de ska bli så himla kul och se dem imorgon. LÄÄÄÄÄNGTAR. !!!!! Nu snart ska jag gå och packa och sen vänta på att pappa ska komma så vi kan åka. Idag var jag på skolan och det var kyckling niggest och ris till Lunch det var super gott jag åt typ 6 st vlev så sjukt mät kanppt att jag orkade böja mig ner :P. Men nu måste jag. Kan bjuda på en bild medans jag ändå håller på med datorn :P.
Det får duga.
/ Emilia ;)

Från skolan!!

Hej !!
kom hem från skolan för typ 30 minuter sen typ. Idag hade vi uteaktiviteter på skolan och då valde jag skridskor. Det var jätte roligt specielt när jag åkte med Elmina Emilia I och Amanda. Vi gjorde allt möjligt typ körde ta fatt, åka så långt som möjligt och sen körde vi två och två att man skulle göra typ en uppvisning och sånt och det var roligt. Och innan de så hade vi kör, svenska och Biologi dem första gångerna och sen rast då satt jag Carro Frida och Daniel och planerade klassenstimme ifall de inte blev uteaktiviteter. Nästa lektion hade vi Svenska och sen Historia och sen var de lunch och då var de potatis med brunsås och nå köttgrejs det var ändå ganska gott. Nu snart ska jag gå och äta kladdkaka och sen blir de att inte göra någonting :).
Där har ni ganska många bilder var bara tvungen att lägga in bilder på henne för det var så himla länge sen och dem första bilderna på vinter speciellt för att de var första gången vi tog hand om dem. :)
/ Emilia :)

Candy, Cassanova och Bella.

Hej !!
Som ni märkte i förra inlägget var ju att jag skulle till Candy med cecilia och felicia. Vi var och lede dem ute eftersom det var så kallt ute och vi har ju inget ridhus. Det gick faktiskt jättebra att leda dem, dem skötte sig jätte bra. Vi lede först till slutet av Blåbärsstigen till höger tror jag sen gick vi till banan och travade lite där jag gjorde lite framdelsvändning och travade med henne. Det var roligt faktiskt men mamma fick ta över henne för att jag började frysa jätte mycket. Imorgon ska jag åka skridskor med många tjejer i klassen ska bli kul. Nu snart ska jag gå och sova är såå himla trött. Ha en trevlig kväll :) <3 <3
En bild på mig och min älskade syster som precis kom med en kladdkaka. :)
/ Emilia

Skola snart !!!

Hej !!
Idag bär de av till skolan igen har jätte ont i min hals och de är inte kul kunde nästan inte ens äta frukost. Efter skolan blir de Candy och Cassanova då ska Cecilia som sköter Bella med ska bli kul. Idag blir de nog också att gå en promenad eftersom de är så kallt. Nu vill jag att de ska bli varmt men nu måste jag gå till skolan ska bara göra lite grejer. Ni får ha en bra dag kanske skriver om hur de gick med Candy idag och vad vi gjorde. :)
Tyvärr orkar jag inte lägga upp en bild men de kan jag bjuda på sen då jag inte är så stressad. :)
/ Emilia

Stallet :)

hej !!
Nu har jag precis kommit hem från Bodens Ridklubb. Och är precis utkomen från duschen. Jag red mellan 18.30 och 19.15. Jag red Kotten idag det var kul men han var lite pigg. Vi hade tempoväxlingar det var ganska kul bara att vi fick trava i 5 minuter för nu har vi ju bara i 40 minuter. Jag har faktiskt inte så mycket att säga men imorgon bär de av till stallet till min älskade lilla sköthäst Candy :) <3 Och de blir väl inte så mkt att göra för att de är så kallt de kanske är så kallt att vi måste gå ut och leda dem som vi gjorde i går (måndag). Men nu ska jag gå och sova för är så himla kall och trött. Gonatt :).
/ Emilia.

Collage

 


Emilia och Candy ! <3


Kram Felicia

Gästbloggare

Hej!
Jag heter Felicia och är emilias syster.
Jag är en hästintresserad tjej som är i stallet ca 5 dgr i veckan!
Jag har en sköthäst som står i samma stall som Candy (emilias sköthäst) och vi är där ca 2-3 dagar i veckan.
Jag har också ett stort intresse för agility och kaninhoppning då jag har en hund och två kaniner.
Eller ja det är hela familjens hund och kaniner.
I kaninhoppning tävlar jag och ska snart börja tävla i agility.
Min hund är 3 år gammal och är en Engelsk setter.
Mamma och Pappa jagar också med han.
Vi fick gorby när han var 4 månader gammal.
Mina kaniner heter Bambi och Diva.
Två underbara kaniner.
Älskar att bli ompysslade och att få mat.
Det älskar att vara och hoppa i djurpsnön och så.
Bambi är 1 år och 5 månader och diva är jag lite osäker på 1 år och nå mer tror jag.
Jag tävlar också i hästhoppning och dressyr.
Eller ja jag ska börja tävla i dressyr och när jag tävlat hoppning har det bara varit på miniklubb.

Men idag när jag ändå är sjuk så tänkte jag passa på och göra några collage på emilia och Candy och lite sånt!

Vad säger ni? <3
Kika gärna in på min blogg www.myanimallife.blogg.se


Kram Felicia



Förlåt !!!

Hej !!!
Förlåt att jag inte bloggar nånting men de är ju för att jag har Candy jag måste ta hand om två gånger i veckan + att jag har ridning på tisdagar men nu ska jag försöka hinna med att blogga även fast jag har en Sköthäst. ;) Snart ska jag till skolan. Vi ska ha idrott och de blir lekar också var de nå annat. Ikväll är de ridning, vi ska ha tempoväxling och jag vet inte vem jag vill ha men jag tror jag vill ha bellman, boss elr nån annan. nu ska jag gå till skolan snart elr jag ska gå och klä på mig.
PS. Min syster felicia ska göra en header till mig så hon kanske skriver några inlägg ;).
Ha en fortsatt trevlig dag :)
/ Emilia <3