Hello

Hejhej<3


Idag har jag varit på skolan och inte gjort så mycket, det är så tråkigt och vara på skolan. Efter skolan har jag varit med en kompis det var kul vi bakade med syster. Sen kl 18.00 åkte vi till Brönja för det var öppet hus det var kul felicia hade extra lektion på kvällen för att hennes klass och många klasser mer som skulle vissa för sina föräldrar hur dom jobbar i skolan och då var jag och min kompis med och var där det var jätte kul och då var vi på öppet hs som det heter. Vad skönt att det är helg nu snart så skönt önskar det var sommarlov eller nåt lov som är länge så jag inte kunde gå på skolan. Nästa vecka blir det och kanske vara med sanna så kul längtar hon frågade mig på skolan idag när vi var på öppethus vi köpte bullar där och nu har vi ätit upp dom också med mjälk till det var jätte gott. Nu är det Robinson och det är jätte kul och se på och imorgon kommer pappa hem och då är det idol jag längtar efter det, det är så kul och se på också ska jag äta godis vad gott<3 :)


Hej!

Hej!

Nu är det äntligen kväll och dagen är snart slut. Har varit på skolan och haft slöjd sista lektionen och håller på med ett nyckelband som jag bara ska sy och kanske lite mer. Det var skönt och sluta skolan för jag var så himla trött och här sitter man i soffan och bloggar lite gran och jag har inte gjort så mycket idag. Nu är jag hemma själv syster är på stallet och mamma är ute med hunden och pappa han är i umeå nån stans och jobbar. Det är så skönt och lägga sig i soffan eller i sängen sen senare ikväll och se på nåt program som är på tv idag. Igår var det ridning och vi hade det vi behöver träna mer på och då hade vi galoppfatningar och jag hade en häst som heter Boss han är jätte snäll men han är rädd för kameror eller ska man säga blixt från kameror. Det var jätte kul och rida igår jag blev nöjd när jag fick boss men det gick snappt när vi galopperade för han var pigg då men det var bara kul.


Vendela hollström

 

Hon som sjunger heter vendela hollström med it's not too late.

Hon vann i my camp rock 2 på disney channel.

Ma kan också gå in på youtube.com också kan man skriva vendela hollström-it's not too late my camp rock 2

Vill börja spela gitarr



Nu har man slutat fiol för jag tyckte inte det var så kul. 

Men jag tror att jag vill börja gitarr men jag kanske måste börja när jag går i 6:an för det är jätte många som är på kö till gitarr jag vill så gärna spela gitarr men man får vänta och ha tålamod.